Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk kırıldığını görmek

Rüyada koltuk kırıldığını görmek

Rüyada koltuk kırıldığını görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada koltuk kırıldığını gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Rüyada koltuk kırıldığını görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yaklaşan güzel günlere delalet etmektedir.

Rüyada koltuğun kırıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış koltuk görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada bebek koltuğu görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri siyah koltuk görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada hasır koltuk görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı koltukta oturmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahşap koltuk görmek mevki kaybına uğrayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments