Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuğa çiş yapmak

Rüyada koltuğa çiş yapmak

Rüyada koltuğa çiş yapmak yeni bir hayata adım atılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada koltuğa çiş yapmak gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Rüyada koltuğa çiş yapmak maddi konularda zayıf düşeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiş yapmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sürekli çiş yapmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa çiş yapmak yakın akrabadan gelecek habere, suç işleyeceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalettir.

Rüyada tarlaya çiş yapmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta çiş yapmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments