Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taharet alamamak

Rüyada taharet alamamak

Rüyada taharet alamamak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kafasının boşalacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada taharet alamamak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Rüyada taharet alamamak insanların yolunu aydınlatacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taharet musluğu görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tuvalette taharet almak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, ekmeğinin de artacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada taharet bezi görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taharet almamak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, hem ün sahibi olacağına, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Rüyada taharet almak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada taharet ettiğini görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Rüyada taharet yapmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments