Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarında bilezik görmek

Rüyada kollarında bilezik görmek

Rüyada kollarında bilezik görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada kollarında bilezik gördüyseniz:

  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada kolunda altın bilezikler görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işaret eder.

Rüyada kolda altın bilezik görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada bilezikleri kolundan çıkarmak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kolunda bilezik görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulur.

Rüyada birinin kolunda bilezik görmek ortaklı işlere girileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments