Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kolunda bilezik görmek

Rüyada kendi kolunda bilezik görmek

Rüyada kendi kolunda bilezik görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek kısmetsizlik yaşayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, masa başı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada başkasının kolunda bilezikler görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada kollarında bilezik görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, azap çektiğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments