Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolları olmayan bebek görmek

Rüyada kolları olmayan bebek görmek

Rüyada kolları olmayan bebek görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kolları olmayan bebek gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet eder.

Rüyada kolu kopmuş bebek görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç kollu bebek görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin kolunda bilezik görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada kolsuz bebek görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet eder.

Rüyada bir kolu olmayan erkek bebek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Rüyada dört kollu bebek görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments