Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah zincir görmek

Rüyada siyah zincir görmek

Rüyada siyah zincir görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, zorlukları aşacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zincir gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Rüyada siyah zincir görmek hayallere kavuşulacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada altın zincir kolye görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada paslı zincir görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunda zincir görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada zincirle dövülmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments