Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol böreği görmek

Rüyada kol böreği görmek

Rüyada kol böreği görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Rüyada kol böreği gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada kol böreği görmek makbul olan mallar edineceğine, ününün çoğalacağına, malını ve parasını sağlama alacağına delalet eder.

Rüyada kol böreği yemek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet eder.

Rüyada açma börek görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada börekçi dükkanı görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kürt böreği görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada börek hamuru açmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments