Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açma börek görmek

Rüyada açma börek görmek

Rüyada açma börek görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada açma börek gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Rüyada açma börek görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çok pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına inanılır.

Rüyada çiçek açması görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada açma yapmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçeğin açmasını görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına rivayet eder.

Rüyada telefon açmamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada ağacın çiçek açmasını görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına inanılır.

Rüyada zeytinli açma görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments