Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol böreği yemek

Rüyada kol böreği yemek

Rüyada kol böreği yemek yaptığı iş ile başarılı olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, dertlerinin biteceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işaret eder.

Rüyada kol böreği yemek gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Rüyada kol böreği yemek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada kol böreği görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle börek yemek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalettir.

Rüyada patates böreği yemek hastalığının düzeleceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül böreği yemek tutumlu bir yaşam süreceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, malının ve kazancının tam olacağına işaret eder.

Rüyada sofrada börek yemek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada çiğ börek yemek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı börek yemek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments