Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvete kaka yapmak

Rüyada küvete kaka yapmak

Rüyada küvete kaka yapmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küvete kaka yapmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada küvete kaka yapmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küvete çiş yapmak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada küvette banyo yapmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet eder.

Rüyada küvete işediğini görmek büyük zararlara uğrayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banyo küveti görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, borcunun çok olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada kirli küvet görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada beyaz küvette yıkanmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments