Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle dövüşmek

Rüyada kediyle dövüşmek

Rüyada kediyle dövüşmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, mekân değiştireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle dövüşmek gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Rüyada kediyle dövüşmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, şansının ve bahtının döneceğine işarettir.

Rüyada ölüyle dövüşmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kaplanla dövüşmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinle dövüşmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga edip dövüşmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada birisiyle dövüşmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla dövüşmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sorumlulukların azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla dövüşmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments