Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla dövüşmek

Rüyada kızla dövüşmek

Rüyada kızla dövüşmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Rüyada kızla dövüşmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada kızla dövüşmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Rüyada hayvanla dövüşmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, kazanılan paranın artacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga edip dövüşmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına inanılır.

Rüyada dövüşmek etmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada karşılıklı dövüşmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanla dövüşmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sorununu kolayca çözeceğine delalettir.

Rüyada atla dövüşmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, haneye bereket geleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments