Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut yerken görmek

Rüyada armut yerken görmek

Rüyada armut yerken görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, planlı ve programlı davranacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada armut yerken gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Rüyada armut yerken görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, parasız günler geçireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada armut suyu görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ham armut görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada çuvalla armut görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut toplamayı görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede armut toplamak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut pişirmek başarı kaydedeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada üzüm armut görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments