Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının saçını görmek

Rüyada kocasının saçını görmek

Rüyada kocasının saçını görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kocasının saçını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçlarını uzun görmek elindeki işi rayına oturtacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada kocasının saçını görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kocasının saçını kesmek kazancının da azalacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalettir.

Rüyada kocanın saçını kesmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalettir.

Rüyada kocasının saçını beyaz görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments