Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek

Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek

Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, güzel davetler alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının saçını beyazlamış gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kocasının saçını beyaz görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına delalettir.

Rüyada kocasını beyaz saçlı görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının döküldüğünü görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın saçını kesmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının beyazladığını görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kişinin şansının artacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kocasının saçını kesmek yepyeni projelerle uğraşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kocasının saçlarının döküldüğünü görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments