Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını beyaz saçlı görmek

Rüyada kocasını beyaz saçlı görmek

Rüyada kocasını beyaz saçlı görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulur.

Rüyada kocasını beyaz saçlı gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada kocasını beyaz saçlı görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine inanılır.

Rüyada kocasının saçını beyaz görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının saçını görmek zenginlik içinde olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada kocasının saçının döküldüğünü görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada kocasının saçının beyazladığını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kocasının saçını kesmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments