Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut verdiğini görmek

Rüyada armut verdiğini görmek

Rüyada armut verdiğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada armut verdiğini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada armut verdiğini görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada birine armut verdiğini görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut pişirmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada armut yemek ve toplamak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kurtuluşa kavuşacağına, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Rüyada ölüden armut almak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, darlanacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulur.

Rüyada pişmiş armut görmek eskisinden de iyi olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada küçük armut görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada armut bahçesi görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments