Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut bahçesi görmek

Rüyada armut bahçesi görmek

Rüyada armut bahçesi görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada armut bahçesi gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Rüyada bahçede armut görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede armut toplamak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Rüyada armut bahçesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede armut yemek isteklerini yerine geleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işaret eder.

Rüyada bahçeden armut toplamak kısa süre içinde engelleneceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, üzüleceğine ve kırılacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta armut koparmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada armut tatlısı görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına alamet eder.

Rüyada iri armut görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments