Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, dilediği gibi yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık turşusu yediğini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada salatalık turşusu yemek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, onlara değer vereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işarettir.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada salatalık turşusu kurmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada turşuluk salatalık görmek işlerinin ters gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada salatalık turşusu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birinin salatalık yediğini görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının salatalık yediğini görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments