Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates turşusu görmek

Rüyada domates turşusu görmek

Rüyada domates turşusu görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada domates turşusu gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada domates turşusu görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kimse ile tartışmayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil domates turşusu görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada turşu domates görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına tabir olunur.

Rüyada domates turşu görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine inanılır.

Rüyada domates turşusu yemek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm turşusu görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, başarılı adımlar atacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada turşu dağıtmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada acı turşu biber yemek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments