Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının asker olduğunu görmek

Rüyada kocasının asker olduğunu görmek

Rüyada kocasının asker olduğunu görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, feraha ereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının asker olduğunu gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada kocasını askere göndermek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada kocanı askere göndermek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kocasını askerde görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanı asker görmek kendine olan güvenini yitireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını asker olarak görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının asker olduğunu görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada kocayı askere göndermek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments