Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşin zina yaptığını görmek

Rüyada eşin zina yaptığını görmek

Rüyada eşin zina yaptığını görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşin zina yaptığını gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin zina ettiğini görmek iflasın eşiğine geleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada eşinin zina yaptığını görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine yorulur.

Rüyada eşini zina yaparken görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet eder.

Rüyada eşini zina ederken görmek keyfin kaçacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşin zina yaptığını görmek hasret çekileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımını zina ederken görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Rüyada ablayla zina yapmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments