Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının zina ettiğini görmek

Rüyada arkadaşının zina ettiğini görmek

Rüyada arkadaşının zina ettiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, büyük zorluklar geçireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının zina ettiğini gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada arkadaşının zina ettiğini görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının zina ettiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin zina ettiğini görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin zina ettiğini görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, güzel bir haber almaya yorulur.

Rüyada kadının zina ettiğini görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalettir.

Rüyada eşinin zina ettiğini görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının zina ettiğini görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada zina ettiğini görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, şifa ve moral bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments