Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının zina ettiğini görmek

Rüyada kocasının zina ettiğini görmek

Rüyada kocasının zina ettiğini görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının zina ettiğini gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada kocasının zina ettiğini görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını zina yaparken görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın zina yaptığını görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek parasını ve işini kaybedeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hanımının zina ettiğini görmek yüceltileceği sözler duyacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin zina ettiğini görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada iki kişinin zina ettiğini görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının zina ettiğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments