Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının zina yaptığını görmek

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kocasının zina yaptığını gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada kocasının zina ettiğini görmek bol rızık elde edeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada kocasını zina yaparken görmek büyük çaba sarfedeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine alamet eder.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın zina yaptığını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini zina yaparken görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada zina yaptığını görmek ele güne muhtaç olacağına, sevineceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına inanılır.

Rüyada erkekle zina yapmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments