Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın zina yaptığını görmek

Rüyada kocanın zina yaptığını görmek

Rüyada kocanın zina yaptığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, işinde yükseleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına rivayet eder.

Rüyada kocanın zina yaptığını gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının zina ettiğini görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, şansının da döneceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın zina yaptığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, bereketin artacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kocasını zina yaparken görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işlerin artacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zina etmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının zina ettiğini görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablasıyla zina yapmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zinaya zorlanmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments