Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun sarı saçlı olmak

Rüyada uzun sarı saçlı olmak

Rüyada uzun sarı saçlı olmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine inanılır.

Rüyada uzun sarı saçlı olmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Rüyada saçını sarı ve uzun görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, ne yapacağını şaşıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saç görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada saçlarının uzun ve sarı olduğunu görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, zor günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun ve sarı görmek sağlık sorunlarının biteceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada saçları uzun ve sarı görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada uzun sarı saçlı olmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada uzun sarı saçlı erkek görmek rızkın gittikçe azalacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işarettir.

Rüyada kendini uzun sarı saçlı görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments