Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçlı kadın görmek

Rüyada uzun saçlı kadın görmek

Rüyada uzun saçlı kadın görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada uzun saçlı kadın gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada uzun saçlı bir kadın görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Rüyada uzun saçlı kadın görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalettir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada uzun kadın saçı görmek eskisinden de iyi olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada saçı uzun kadın görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments