Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek problemlerini çözeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, işlerin kara geçeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, küslükleri gidereceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına delalettir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalet eder.

Rüyada babanı kavga ederken görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı kavga ederken görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada babasını kavga ederken görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments