Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut dikmek

Rüyada armut dikmek

Rüyada armut dikmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, bazı büyük çalışmalar yapacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada armut dikmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada armut dikmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada armut fidanı dikmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deveci armut görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük armut yemek parasının her geçen gün artacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut pekmezi görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sağlığına kavuşacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut almak çok sevineceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan armut koparıp yemek geçim kolaylığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada olgunlaşmış armut görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments