Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne reçeli görmek

Rüyada vişne reçeli görmek

Rüyada vişne reçeli görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çekilen hasretin biteceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet eder.

Rüyada vişne reçeli gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada vişne reçeli yapmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada vişne reçeli almak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, vefakar bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, yani babasına benzeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vişne reçeli yemek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne reçeli pişirmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli görmek gıybet edeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada vişne suyu içtiğini görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments