Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek

Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek

Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, muradınıza ereceğinize, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına delalettir.

Rüyada siyah ve beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz gömlek görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek şansın yüze güleceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz gömlek görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, onun zamanını çalacağına inanılır.

Rüyada siyah gömlek giymek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek almak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, büyük paralara sahip olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, güzel günlerin yaşanacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments