Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek beklemek

Rüyada bebek beklemek

Rüyada bebek beklemek hikmete kavuşacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek beklemek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Rüyada bebek beklediğini görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek beklemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada bebek beklemek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına inanılır.

Rüyada ikiz bebek beklediğini görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada ikiz bebek beklemek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına yorulur.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada anahtar beklemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada yolda otobüs beklemek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments