Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını asker görmek

Rüyada kocasını asker görmek

Rüyada kocasını asker görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını asker gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada kocasını asker görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını askere göndermek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek başarısız ve mutsuz olacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Rüyada kocanın askere gittiğini görmek işinden uzaklaşacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulur.

Rüyada kocasını askere giderken görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kocanı asker görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments