Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasıyla zina yapmak

Rüyada ablasıyla zina yapmak

Rüyada ablasıyla zina yapmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işarettir.

Rüyada ablasıyla zina yapmak gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Rüyada ablasıyla zina yapmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Rüyada ablayla zina yapmak kendisini iyi hissedeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek zina yapmak endişelerin ve korkuların geçeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada bir erkekle zina yapmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada yakınıyla zina yapmak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinle zina yapmak kederleneceğine, anne babaya müjde verileceğine, gelirinin azalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments