Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sesini duymak

Rüyada kocasının sesini duymak

Rüyada kocasının sesini duymak maddi olarak çok kayıp vereceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, maddi gücünün azalacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada kocasının sesini duymak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada kocanın sesini duymak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının sesini duymak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, başarıya giden yollarını açacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zılgıt sesi duymak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, işinden ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla sesi duymak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare sesleri duymak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, iyilik bulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ses duyduğunu görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada acayip sesler duymak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments