Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgar sesi duymak

Rüyada rüzgar sesi duymak

Rüyada rüzgar sesi duymak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüzgar sesi duymak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşırsanız, iyi niyetinizi kötü kullanabilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada rüzgar sesi duymak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, şansının açık olacağına yorulur.

Rüyada sert rüzgar görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulur.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek hastalıklarından kurtulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada rüzgardan kaçmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzey rüzgarı görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işarettir.

Rüyada rüzgarla savrulmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı rüzgar görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgardan hortum görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments