Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut düşürmek

Rüyada armut düşürmek

Rüyada armut düşürmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, bahtın açılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine inanılır.

Rüyada armut düşürmek gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Rüyada ağaçtan armut düşürmek hayatının kötüye doğru gideceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada armut düşürmek ticaretinin açılacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut toplamak kişinin eski aşkına geri döneceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut dökmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma armut yemek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının armut yediğini görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacında armut görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işaret eder.

Rüyada armut ikram etmek çekilen yükün hafifleyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments