Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut ikram etmek

Rüyada armut ikram etmek

Rüyada armut ikram etmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada armut ikram etmek gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada armut ikram etmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalettir.

Rüyada yarım armut görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada armut ve şeftali görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, geniş bir ev satın alacağına, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden armut toplamak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalet eder.

Rüyada kış armudu görmek problemlerinin çözüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut suyu görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri armut yemek uzun süre kendini toparlayamayacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlu armut yemek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments