Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut aldığını görmek

Rüyada armut aldığını görmek

Rüyada armut aldığını görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sorunlarını aşacağına, eline geçen malları tutamayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada armut aldığını gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada armut aldığını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına alamet eder.

Rüyada armut ağacından armut toplamak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada armut koparmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada tabakta armut görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek onların önüne geçeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada büyük armut görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalettir.

Rüyada iri armut görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına yorulmaktadır.

Rüyada armut kurusu görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, işlerinin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments