Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman karpuz görmek

Rüyada kocaman karpuz görmek

Rüyada kocaman karpuz görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman karpuz gördüyseniz:

  • Yüksek performansınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kocaman karpuz görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kocaman at görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada kocaman et görmek karlı işler yapacağına, kadim dostlar edineceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret eder.

Rüyada kocaman papağan görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada kocaman siyah böcek görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman uçak görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocaman kaya görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir fare görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çocuk sahibi olunacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments