Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman sinek görmek

Rüyada kocaman sinek görmek

Rüyada kocaman sinek görmek bir akrabadan hata görüleceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, zenginleşeceğine, ona mutluluk getireceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman sinek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada kocaman sinek görmek sorunların çözüleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek güzel bir evliliğe, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman deve görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, onların önüne geçeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kocaman patlıcan görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman bir bahçe görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kar görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir fare görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments