Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kar görmek

Rüyada kocaman kar görmek

Rüyada kocaman kar görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, özgüveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman kar gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada kocaman kar görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman kaka görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, yeni bir eve taşınacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman böcek görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kocaman karpuz görmek başarılarının daim olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman baykuş görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman bahçe görmek yeni işlere girişileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman gemi görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman ayakkabı görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments