Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel şeftali görmek

Rüyada güzel şeftali görmek

Rüyada güzel şeftali görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel şeftali gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Rüyada güzel şeftali görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalettir.

Rüyada şeftali ağacına çıkmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kayısı ve şeftali görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada şeftali ağacının çiçek açtığını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut şeftali görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada soyulmuş şeftali yemek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, onları tebrik edeceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali verdiğini görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kasada şeftali görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments