Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacında şeftali görmek

Rüyada ağacında şeftali görmek

Rüyada ağacında şeftali görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada ağacında şeftali gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, anne babaya müjde verileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan şeftali yemek malların artacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada şeftali ağacının çiçek açtığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, toplum içindeki değerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta şeftali görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Rüyada şeftali ağacı görmek sıkıntıların artacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yeni siparişler alacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments