Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman et görmek

Rüyada kocaman et görmek

Rüyada kocaman et görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, rahatın kaçacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerin kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman et gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada kocaman et görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada kocaman domates görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman tavuk görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kocaman portakal görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, iftiraya maruz kalınacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman sümüklü böcek görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada kocaman yengeç görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Rüyada kocaman ekmek görmek bazı kayıplar olabileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, isabetli kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments