Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman ayna görmek

Rüyada kocaman ayna görmek

Rüyada kocaman ayna görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Rüyada kocaman ayna gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kocaman ayna görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman ev görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman akrep görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, refah düzeyinin artacağına alamet eder.

Rüyada kocaman güneş görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kocaman bir balık görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada kocaman aslan görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments