Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman beyaz yılan görmek

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek doğru haber almaya, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada kocaman beyaz yılan gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine delalettir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Rüyada kocaman yılanlar görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hedeflere ulaşılacağına, güzel bir haber almaya inanılır.

Rüyada kocaman yılan görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek tatsızlıkların aşılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada kocaman bir yılan görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments