Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kelebek görmek

Rüyada kocaman kelebek görmek

Rüyada kocaman kelebek görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, bunun için her gün şükredeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman kelebek gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada kocaman kelebek görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak kelebek görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kelebek görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçmayan kelebek görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kelebek görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, daha fazla yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada eve kelebek girdiğini görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalettir.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments